Ο Bill Gates για τον Steve Jobs

Marinos 06/10/2011 0
Ο Bill Gates για τον Steve Jobs

Buy Autodesk Vault Collaboration 2011 64 bit software, Purchase Adobe Flash Professional CS5.5 64 bit oem
Οι απανταχού φίλοι της Apple και όλοι όσοι έχουν πάθος με την τεχνολογία γενικότερα, θρηνούν τον χαμό του Steve Jobs, αυτής της διάνοιας, αυτού του λαμπρού μυαλού και ανθρώπου. Στο internet επικρατεί χάος απο τα αμέτρητα σχόλια των απλών ανθρώπων που θέλουν να εκφράσουν τη λύπη τους αλλα και άνθρωποι μέσα απο τον κόσμο της τεχνολογίας και του Silicon Valley που ίσως είχαν γνωρίσει και απο κοντά το φαινόμενο “Steve Jobs” ή είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Έτσι και ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και παλιός φίλος του Steve Jobs δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του Steve Jobs.

Cheap Adobe Illustrator CC 2015 mac 64 bit software, Buy Paragon CampTune 8 MAC
I’m truly saddened to learn of Steve Jobs’ death. Melinda and I extend our sincere condolences to his family and friends, and to everyone Steve has touched through his work.

Steve and I first met nearly 30 years ago, and have been colleagues, competitors and friends over the course of more than half our lives.

The world rarely sees someone who has had the profound impact Steve has had, the effects of which will be felt for many generations to come.

For those of us lucky enough to get to work with him, it’s been an insanely great honor. I will miss Steve immensely.

Στα Ελληνικά :

Discount Intuit Quicken Home & Business 2011 64 bit oem, Get Adobe InCopy CS6 32 bit
“Είμαι ειλικρινά λυπημένος που μαθαίνω για τον θάνατο του Steve Jobs. H Melinda και εγώ εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους του, και σε όλους που έχουν επηρεαστεί στη δουλειά τους από τον Steve. O Steve και εγώ γνωριστήκαμε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, και υπήρξαμε συνάδελφοι, ανταγωνιστές και φίλοι για την μισή σχεδόν ζωή μας. Ο κόσμος σπάνια συναντά κάποιον με τόση έντονη επίδραση και αντίκτυπο με αυτή που έφερε ο Steve, επίδραση που θα την αντιλαμβανόμαστε για πολλές γενεές. Για όσους από εμάς που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί του, υπήρξε μία απίστευτα τρελή τιμή. Θα μου λείψει ο Steve παρά πολύ”.

[via]