Το πιό απίστευτο βίντεο που έχεις δεί ποτέ.

Marinos 17/11/2010 1
Το πιό απίστευτο βίντεο που έχεις δεί ποτέ.

Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα που απλά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Τα πλάνα, το περίτεχνο ζουμάρισμα, τα χρώματα αυτού του βίντεο που θα δείς παρακάτω είναι πέρα απο κάθε λογική, η τέχνη στο όριο της τελειότητας… Αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε αντίστροφα και θα δείς πρώτα το βίντεο και θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα μετά. ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις αλλιώς θα χάσεις όλη τη μαγεία. Πάτα κλίκ στο play λοιπόν και τα λέμε σε λίγο… μην κοιτάξεις παρακάτω! (Προτείνω να πατήσεις και το κουμπάκι κάτω δεξιά ωστε να το δείς σε full screen)

Θα λές τώρα “Τί μας λέει αυτός..σιγά το βίντεο..” και απο μία πλευρά θα έχεις δίκιο.. τί πιό φυσικό, λεμονάκια να πέφτουν στο καλάθι, μπανάνες να πέφτουν απο ψηλά…υγρό χρώμα να πέφτει σε νερό και να διαλύεται, πετρώματα με έντονα χρώματα…ναι έχεις δίκιο. Βέβαια ο Alex Roman (επάγγελμα “Μάγος”) μπορεί να σου εξηγήσει γιατί αυτό το βίντεο είναι ιδιαίτερο και ο λόγος που το κάνει ιδιαίτερο χωράει μόλις σε 4 γραμμές που είναι οι εξής :

Asking your questions; yep, it’s all CG -same process as T&S- I tried to put some live-footage shots but i run out of time so CGI did the trick 😛 Whole production was 2 and a half months for the initial concept to the final editing; two people: Juan & me.

Ναι. Το βίντεο που μόλις είδες, είναι 100% φτιαγμένο σε υπολογιστή. Μπορείς τώρα να μαζέψεις το σαγόνι σου απο το πάτωμα :) Αν θέλεις κι άλλο, μπορείς να δείς και ένα άλλο του βίντεο, το “The Third And The Seventh” το οποίο είναι εξίσου φτιαγμένο εξ ολοκλήρου σε υπολογιστή. Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα που απλά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό… 😉 [via,via]


  • flaffyguy

    Τί λές τώρα???? Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως τα πάντα ήταν αληθινά!!!

    ΘΕΟΣ.