Μπαταρίες που διαρκούν 10 φορές περισσότερο σε 5 χρόνια!

Marinos 17/11/2011 0
Μπαταρίες που διαρκούν 10 φορές περισσότερο σε 5 χρόνια!

Where to buy GraphiSoft ArchiCAD 13 mac 64 bit oem, Discount Autodesk Mudbox 2012 mac 32 bit
Μπορεί τα smartphones να γίνονται ολοένα και πιό ισχυρά, με διπύρηνους επεξεργαστές (και στην ουρά να περιμένουν τα τετραπύρηνα), με μνήμη που θα ζήλευε κι ένα PC, που κάνουν multitasking και γενικά είναι οι υπολογιστές τσέπης για τον καθένα μας και μαζί κρατάνε όλη τη ζωή μας στο εσωτερικό τους, όπως φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, αλλα το πρόβλημα με τα smartphones παραμένει να είναι ένα και μοναδικό και αυτό φυσικά είναι… η μπαταρία.

Windows Vista Business 32 bit oem, Purchase Windows Server 2003 Standard R2 32 bit
Οι μπαταρίες που είναι εξοπλισμένα τα smartphones αυτή τη στιγμή στην αγορά δυστυχώς δεν αντέχουν ωστε να κρατήσουν παραπάνω απο μία μέρα όταν το κινητό δουλεύει διαρκώς με φωτογραφίες, βίντεο, internet browsing, push email και άλλα. Υπάρχει όμως ελπίδα. Στο Πανεπιστήμιο του Northwestern στην Αγγλία, αναπτύχθηκε μία τεχνολογία που καθιστά τις μπαταρίες λιθίου δυνατές και ισχυρές, ωστε να κρατήσουν 10 φορές περισσότερο απ’ό,τι κρατάνε τώρα. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μπαταρίες αυτές θα φορτίζουν επίσης 10 φορές πιό γρήγορα. Ο λόγος που κάνουν αυτές τις μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο είναι κάποιες μικροσκοπικές οπές (περίπου 20-40 νανόμετρα) οι οποίες φαίνεται πως είναι υπεύθυνες για όλη τη μαγεία αλλάζοντας την κίνηση και την πυκνότητα των ιόντων λιθίου. Ο επικεφαλής της έρευνας Harold Kung εξηγεί πως οι μπαταρίες αυτές μετά απο 150 φορτίσεις είναι ακόμα 5 φορές πιό περιεκτικές απο τις μπαταρίες που υπάρχουν τώρα, το κακό όμως είναι πως τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, οι συγκεκριμένες μπαταρίες μετά τις 150 φορτίσεις πέφτουν κατακόρυφα σε απόδοση, κάτι που δουλεύουν πάνω σε αυτό οι μηχανικοί.

Purchase CodeGear RAD Studio 2010 Architect software, Cheap Autodesk Revit LT 2016
Σκεφτείτε τις πιθανότητες για την τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων σε 10 χρόνια απο τώρα και τους δρόμους που ανοίγονται αν αυτές οι μπαταρίες τελειοποιηθούν. Τότε ναι, θα μιλάμε για πραγματική εξέλιξη των smartphones!

[via]