Θα τραβήξει πολύ η μάχη εντυπώσεων μεταξύ AT&T και Verizon για το iPhone 4

Marinos 07/02/2011 2
Θα τραβήξει πολύ η μάχη εντυπώσεων μεταξύ AT&T και Verizon για το iPhone 4

Adobe Dreamweaver CC 2015 32 bit oem, Cheap Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection 64 bit software
Η ΑΤ&Τ περνάει στην αντεπίθεση μετα απο την διαφήμιση της Apple που την “έκαιγε” ευγενικά πριν λίγο καιρό, τονίζοντας τα προβλήματά της έναντι της πολύ καλής Verizon. Έτσι η πρώτη δημιούργησε μία διαφήμιση οπου προσπαθεί να δείξει χιουμοριστικά την αλήθεια, οτι δηλαδή στο iPhone 4 της Verizon δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ο browser την στιγμή που το τηλέφωνο μιλάει, ενω αυτό της AT&T μπορεί. Δεν ξέρω μέχρι πού θα τραβήξει όλο αυτό το σκηνικό με τις εταιρίες εκατέρωθεν να “την λένε” η μία στην άλλη, αλλα το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πλάκα. Να περιμένουμε αντίποινα απο την Verizon; Ποιός ξέρει; Ο χρόνος θα δείξει.

[via]


  • Best price autodesk autocad architecture 2010 32 bit, Buy ACDSee Pro 4 32 bit software
    Από την μία έχει καταντήσει λίγο γελοία ή όλη φάση μεταξύ AT & T και Verizon όμως όπως πολύ σωστά έγραφε το economist για εξυγιανθεί ο τομέας, χρειάζεται περισσότερους παίκτες το (ουσιαστικά) μονοπώλιο που έχουν δημιουργήσει αυτοί οι πάροχοι στις ΗΠΑ.

    • Cheapest FileMaker Server 11 Advanced 32 bit, How to buy Autodesk InfraWorks 2015 oem
      Πραγματικά (τουλάχιστον) σε αυτό τους λυπάμε τους Αμερικάνους καταναλωτές. Όντως έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό σκηνικό, αλλα αν το σκεφτούμε καλύτερα αυτό σημαίνει ανταγωνιστική υγεία και έτσι πρέπει να γίνεται. Περισσότεροι παίκτες, περισσότερος ανταγωνισμός, καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Είναι νόμος. Συμφωνώ μαζί σου.