Η Apple μπαίνει στο κόλπο παραγωγής τηλεοράσεων!

Marinos 19/12/2011 0
Η Apple μπαίνει στο κόλπο παραγωγής τηλεοράσεων!

How to buy Autodesk AutoCAD Architecture 2015 software, 1Click DVD To iPod 2 best price
Εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες οτι η Apple, παράλληλα με την παραγωγή υπολογιστών, tablets, iPhone και software πλέον θα μπεί και στον χώρο των τηλεοράσεων. Ο Steve Jobs άλλωστε είχε αφήσει υπόνοιες για την “τηλεόραση του μέλλοντος” και το πως η Apple θέλει να αλλάξει την τηλεόραση και να μην είναι ποτέ ξανά όπως την ξέρουμε σήμερα. Η Wall Street Journal έρχεται για να δώσει νέες πληροφορίες για την νέα τηλεόραση της Apple και σύμφωνα με αυτές υψηλόβαθμα στελέχη της Apple φαίνεται πως ήδη έχουν μιλήσει με μεγάλες εταιρίες που σχετίζονται με τον χώρο αυτό, της παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού δηλαδή.

Cheapest Autodesk AutoCAD Design Suite Standard 2013 32 bit, Buy Avid Media Composer 5 oem
Η νέα Apple TV θα είναι ικανή να μεταφέρει ασύρματα αυτό το υλικό μέσω του γνωστού σε όλους AirPlay (μεταφορά περιεχομένου απο το iPad ή το iPhone απευθείας στην TV) και θα έχει δυνατότητα DVR και θα μπορεί επίσης να αναπαράγει υλικό που είναι αποθηκευμένο στο iCloud. Φαντάζομαι πως σε ό,τι έχει να κάνει με τον έλεγχο της τηλεόρασης και την αλληλεπίδραση αυτής με τον άνθρωπο θα έχουμε ήδη στο μυαλό μας τί είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει η Apple και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο το Siri που χρησιμοποιείται στο iPhone 4S (και που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας)! Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα μιλάμε στην τηλεόρασή μας και αυτή απλά θα εκτελεί. Πέρα όμως των φωνητικών εντολών η νέα Apple TV θα δέχεται και εντολές με την κίνηση του χεριού.

Cheap Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 software, How to buy Microsoft Visual Studio Professional 2012 32 bit
Πάντως η αλήθεια είναι πως η Apple με την κίνηση αυτή δείχνει πως ήδη έχει αρχίσει την επίθεσή της ωστε να κατακτήσει την αγορά σε ό,τι έχει να κάνει με home entertainment, computing και telephony, αφού και στις 3 κατηγορίες ανεβαίνει επικίνδυνα.

[via]