Η Apple “θα μας φτιάξει τη μέρα” στις 10 Σεπτεμβρίου

Marinos 06/09/2013 0
Η Apple “θα μας φτιάξει τη μέρα” στις 10 Σεπτεμβρίου

Purchase Microsoft Office Outlook 2007 32 bit oem, Where can i buy Autodesk Maya 2013 64 bit
Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται μέσω των προσκλήσεων που έχει στείλει σε όλους τους δημοσιογράφους μεγάλων ΜΜΕ (ξέραμε πως κάτι ετοιμάζει η Apple στις 10 Σεπτεμβρίου). Η πρόσκληση τους καλεί σε ένα event που θα έχει ως θέμα θα έχει (τί άλλο;) το νέο iPhone 5S αλλά και την παρουσίαση του νέου και για πρώτη φορά πλαστικού iPhone 5C.

Where can I buy Autodesk AutoCAD 2014 64 bit, Where can I buy Chief Architect Premier X7
Για το iPhone 5S αν μη τι άλλο κυκλοφόρησαν πολλές φήμες και αν όλες αποδειχθούν αληθινές τότε θα έχουμε να κάνουμε με ένα iPhone 5S το οποίο θα έρθει με αρκετές διαφοροποιήσεις ως προς την κάμερά του (η οποία θα είναι 12 megapixels με dual led flash), λογικά θα υπάρξει αλλαγή στον επεξεργαστή του κινητού (δεν ξέρουμε ακόμη ποιός θα χρησιμοποιηθεί) και ίσως υπάρχει αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για ένα νέο τρόπο ξεκλειδώματος (και όχι μόνο) της συσκευής. Απο εκεί και πέρα θα είναι η πρώτη φορά που το iPhone θα κατασκευαστεί και σε χρυσό χρώμα, μιας και μέχρι πρότινος  έβγαινε μόνο σε λευκό και μαύρο.

How to buy Autodesk Building Design Suite Premium 2015 software, Get Autodesk MotionBuilder 2015 64 bit
Απο την άλλη πλευρά (αν και πάλι οι φήμες επιβεβαιωθούν) η Apple θα παρουσιάσει το πρώτο πλαστικό iPhone με πιθανή ονομασία  iPhone 5C που θα είναι ίδιο (σχεδόν σε όλα) με το iPhone 5S με τη διαφορά πως κυρίαρχο υλικό κατασκευής θα είναι το πλαστικό και όχι το αλουμίνιο αλλά θα βγαίνουν και πίσω μέρη με διαφορετικά χρώματα ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε τα χρώματα του iPhone 5C σαν τα πουκάμισα (ίσως αυτό θέλουν να δείξουν οι ιθύνοντες της Apple μέσω των χρωματιστών κύκλων στην πρόσκληση του event).

Purchase Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Purchase Autodesk AutoCAD 2008 32 bit
Στο ίδιο event αναμένεται να δοθούν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο iOS 7 το οποίο θα αλλάξει το γραφικό περιβάλλον των iDevices (iPhone, iPad, iPod) ριζικά!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και stay tuned στο dailyfix.gr για τα νεότερα απο την Apple!

[via]