Το iPad 2 θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα

Marinos 01/03/2011 0
Το iPad 2 θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα

Και εκεί που περιμέναμε να μάθουμε τί θα γίνει με το λευκό iPhone 4, έρχεται ένα νέο στοιχείο στην επιφάνεια που σίγουρα θα μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του. Το 9to5mac έχει στα χέρια του το πλαίσιο (thick bezel) του νέου iPad 2 που παρουσιάζεται σε λίγες ημέρες, μόνο που το χρώμα του δεν είναι μαύρο αλλα … άσπρο!

The piece that we have (from Shenzhen City), thanks to the folks at the iFixYouri iPhone repair shop, is the “digitizer” sometimes known as the the thick bezel.

If you look closely at the back of the part, below, you will see the camera hole, which happens to fit perfectly with the iPad 2 screen protectors from our friends in Asia.

Εκτός λοιπόν απο μαύρο, το νέο iPad 2 που όλοι περιμένουμε εναγωνίως φαίνεται πως θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα. Φήμες λένε πως έχει βρεθεί λύση και για το λευκό iPhone 4 με ένα χρώμα απο την Ιαπωνία (για όσους δεν θυμούνται, το iPhone 4 είχε παρουσιαστεί πέρισυ και σε λευκό χρώμα, αλλα λόγω προβλήματος στην παραγωγή του χρώματος απο την Apple, το λευκό iPhone 4 δεν το είδαμε ποτέ). Με αυτό το στοιχείο, αλλα και το thick bezel που κρατάει στα χέρια του το 9to5mac μεγαλώνουν οι πιθανότητες να μπεί το λευκό χρώμα στη ζωή μας. Το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε να το δούμε να γίνεται και πραγματικότητα.

[via]