Το iPad 2 θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα

Marinos 01/03/2011 0
Το iPad 2 θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα

Where can i buy Graphisoft ArchiCAD 12 32 bit oem, Buy Autodesk AutoCAD Civil 3D Land Desktop Companion 2009
Και εκεί που περιμέναμε να μάθουμε τί θα γίνει με το λευκό iPhone 4, έρχεται ένα νέο στοιχείο στην επιφάνεια που σίγουρα θα μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του. Το 9to5mac έχει στα χέρια του το πλαίσιο (thick bezel) του νέου iPad 2 που παρουσιάζεται σε λίγες ημέρες, μόνο που το χρώμα του δεν είναι μαύρο αλλα … άσπρο!

Best price CorelDRAW Technical Suite X7 software, Autodesk AutoCAD Architecture 2015 32 bit software
The piece that we have (from Shenzhen City), thanks to the folks at the iFixYouri iPhone repair shop, is the “digitizer” sometimes known as the the thick bezel.

Cheap Autodesk Smoke 2012 mac 64 bit, Best price IRONCAD Design Collaboration Suite 2015 32 bit
If you look closely at the back of the part, below, you will see the camera hole, which happens to fit perfectly with the iPad 2 screen protectors from our friends in Asia.

Where to buy Autodesk AutoCAD Structural Detailing 2014 32 bit, Where to buy Ableton Live 9 Suite
Εκτός λοιπόν απο μαύρο, το νέο iPad 2 που όλοι περιμένουμε εναγωνίως φαίνεται πως θα βγαίνει και σε λευκό χρώμα. Φήμες λένε πως έχει βρεθεί λύση και για το λευκό iPhone 4 με ένα χρώμα απο την Ιαπωνία (για όσους δεν θυμούνται, το iPhone 4 είχε παρουσιαστεί πέρισυ και σε λευκό χρώμα, αλλα λόγω προβλήματος στην παραγωγή του χρώματος απο την Apple, το λευκό iPhone 4 δεν το είδαμε ποτέ). Με αυτό το στοιχείο, αλλα και το thick bezel που κρατάει στα χέρια του το 9to5mac μεγαλώνουν οι πιθανότητες να μπεί το λευκό χρώμα στη ζωή μας. Το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε να το δούμε να γίνεται και πραγματικότητα.

[via]