Η Apple το γυρίζει σε Windows Tiles;

Marinos 02/05/2013 1
Η Apple το γυρίζει σε Windows Tiles;

Buy FontLab Fontographer 5 mac 64 bit oem, Buy Autodesk MotionBuilder 2012 64 bit software
Όσο το συνέδριο της Apple, το WWDC ζυγώνει (10-12 Ιουνίου 2013) τόσο οι φήμες θα πληθαίνουν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσίαση του νέου λειτουργικού για φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7 αλλά και πολλές άλλες αλλαγές που θα βρούν τους (παλιότερους ειδικά) χρήστες της Apple προ εκπλήξεων και αυτό γιατι ο Jony Ive, ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Apple αναμένεται να αλλάξει το γραφικό περιβάλλον του iOS και να το φέρει περισσότερο στα μέτρα του….Metro UI της Microsoft (!), με επίπεδα εικονίδια, όπως τα Tiles των Windows.

Where can i buy Adobe Acrobat Standard DC Student and Teacher Edition mac oem, Download Autodesk Building Design Suite Ultimate 2016
Τέλος λοιπόν στα φωτισμένα εικονίδια που έδιναν μία “μεταλλική υφή” στο iPhone και στο iPad. Πέρα όμως απο τις αλλαγές στην εμφάνισηόλων των εικονιδίων, η Apple θα παρουσιάσει νέο σετ εικονιδίων και για τις βασικές εφαρμογές του iOS, νέες μπάρες εργαλείων και tabs αλλά και άλλες αλλαγές που στόχο θα έχουν την ευκολία και την λειτουργικότητα.

Where to buy Red Giant Trapcode Suite 12 oem, Best price Intuit QuickBooks Pro 2013 32 bit
Όλα επίπεδα και flat λοιπόν στο iOS και … μήπως η Microsoft είχε δίκιο όταν έλεγε “Tiles Everywhere!”; 🙂

[via]


  • labros

    Σιγά ρε παιδιά.. δεν θα τρέχει και Windows Media Player το OS X . Ήρεμα.. 🙂