Κατοχυρώθηκε το ηλιακό MacBook!

Odysseas 29/01/2014 0
Κατοχυρώθηκε το ηλιακό MacBook!

Where can i buy Adobe Dreamweaver CC 2015 32 bit oem, Best price Nikon Capture NX 2 mac 32 bit software
H Apple κατάφερε την περασμένη Τρίτη να κατοχυρώσει την πατέντα (ακόμα μία..) για το ηλιακό Macbook. Αυτό σημαίνει πως στον μέλλον αναμένεται να δούμε το πρώτο της laptop που θα λειτουργεί αποκλειστικά ή τουλάχιστον θα φορτίζει χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια!

Where can i buy Alien Skin Blow Up 3 64 bit software, Where to buy Adobe Acrobat XI Pro 32 bit oem
Στην αίτηση της ευρεσιτεχνίας περιγράφεται ο σχεδιασμός του ηλιακού Macbook που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το πίσω μέρος της οθόνης θα είναι κατασκευασμένο από ηλεκτροχρωμικό γυαλί (γνωστό ως smart glass) το οποίο μπορεί να αλλάζει κατάσταση και να γίνεται διάφανο(!) ή αδιάφανο με την χρήση ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Στο εσωτερικό, ανάμεσα στην οθόνη και στο κάλυμμα, θα βρίσκονται οι ηλιακοί συλλέκτες που θα παράγουν τουλάχιστον 10 milliwatts. Σκοπός των ερευνητών είναι να αυξηθεί το ποσό της παραγώμενης ενέργειας για να είναι εφικτή η φόρτιση και λειτουργία του laptop ταυτόχρονα.

Where can i buy Adobe Acrobat XI Pro 64 bit, Where can i buy Windows 7 Professional oem
Η Apple συνεχίζει τον πόλεμο των ευρεσιτεχνιών με μία πιο “πράσινη” προσέγγιση ανταγωνιζόμενη τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου. Ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες..!

[via]