Τα iPad ξεπερνούν τα iPhones στο Web Traffic της Αμερικής!

Marinos 12/10/2011 0
Τα iPad ξεπερνούν τα iPhones στο Web Traffic της Αμερικής!

Σε μία εποχή οπου τα tablets είναι το the next big thing της τεχνολογίας και ταυτόχρονα ένα νέο trend που κάνει πολλούς ανθρώπους να το ακολουθούν πιστά, είναι λογικό το συμπέρασμα που έβγαλε η comScore (η πολύ γνωστή εταιρίων στατιστικών που εδρεύει στις ΗΠΑ) πως τα iPads κυριαρχούν πλέον στον κυβερνοχώρο και αφήνουν πίσω πλέον το iPhone μιας και η μεταξύ τους ποσοστιαία διαφορά στο συνολικό web traffic που δημιουργείται στην Αμερική είναι μεγαλύτερο απο αυτό των iPhones! (λέτε να φταίει η μικρή οθόνη του iPhone;) :)

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως το 46.8% των iOS συσκευών που βρίσκονται Online στο Internet είναι iPads την στιγμή που το 42.6% είναι iPhones. Βέβαια τα ποσοστά αυτά προκύπτουν μόνο απο τις iOS συσκευές της Apple και όχι του συνολικού web traffic στην Αμερική. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν και η comScore λέει πως “μόνο” το 6.8% των συσκευών που είναι συνδεμένες στο internet είναι mobile συσκευές (smartphones και tablets).

Αν ψάξουμε καλύτερα την “έκθεση” της comScore θα βρούμε και μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα οτι το 97.2% του web-traffic των Tablets αφορούν…iPads και αυτό απο μόνο του δείχνει το πόσο πολύ υπερισχύει το iPad απέναντι στα υπόλοιπα tablets που υπάρχουν στην αγορά. Ακόμα, το 58.5% του mobile web-traffic είναι απο συσκευές iOS. Ηλικιακά, το iPad βρίσκεται περισσότερο στα χέρια ενός νέου ανθρώπου 24-35 ετών ο οποίος κατα 50% η οικογένειά του έχει εισόδημα πάνω απο $100.000 και ο οποίος κατα 25% το χρησιμοποιεί για να διαβάσει τα νέα και για να τσεκάρει το social status του στα διάφορα social networks.

[via]