Η Apple αναγνώρισε το θέμα με το trojan, φτιάχνει αντίδοτο

Marinos 11/04/2012 0
Η Apple αναγνώρισε το θέμα με το trojan, φτιάχνει αντίδοτο

How to buy Alien Skin Exposure 6 64 bit, Where can i buy Autodesk Maya 2016 mac 32 bit
Θυμάστε το θέμα που δημιουργήθηκε με το Flashback Trojan το οποίο μόλυνε περίπου 500.000 Macs; Η Apple αναγνώρισε το γεγονός αυτό και πήρε θέση. Μάλιστα έφτιαξε και μία σελίδα στην οποία αναφέρεται στο θέμα της μόλυνσης αλλα υπόσχεται και λύση για το θέμα αυτό με την δημιουργία κάποιου removal tool το οποίο θα σκανάρει τον Mac για το Trojan και αμέσως θα τον εξαφανίζει.

A recent version of malicious software called Flashback exploits a security flaw in Java in order to install itself on Macs.

Adobe Illustrator CS6 mac 32 bit best price, Discount Autodesk Advance Steel 2016 32 bit
Apple released a Java update on April 3, 2012 that fixes the Java security flaw for systems running OS X v10.7 and Mac OS X v10.6. By default, your Mac automatically checks for software updates every week, but you can change that setting in Software Update preferences. You can also run Software Update at any time to manually check for the latest updates.

Windows Server 2003 Enterprise R2 software, Adobe Acrobat XI Standard Student and Teacher Edition software
Με αυτά τα λόγια η Apple περιγράφει το γεγονός που συνέβη αποφεύγοντας όπως ήταν εύλογο να μιλήσει για το ποιός φταίει μιας και φαινομενικά το φταίξιμο είναι δικό της αφού όπως είχαμε πεί, η Oracle είχε δημιουργήσει fix για την τρύπα ασφαλείας στο Java Virtual Machine όμως η Apple άργησε πολύ να υλοποιήσει και να ενημερώσει το Mac OSX με ένα security update.

How to buy Microsoft Office Professional 2013 software, Buy Autodesk Robot Structural Analysis Professional 2014
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως με την Apple να κερδίζει έδαφος στις πωλήσεις Mac παγκοσμίως και με ένα οικοσύστημα να βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο, μιας και οι μελλοντικοί αγοραστές Mac θα πρέπει να ξεχάσον το ρητό “αγοράζω Mac για να είμαι πιό ασφαλής“.

[via]