Οι Anonymous χτύπησαν το ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Marinos 03/02/2012 3
Οι Anonymous χτύπησαν το ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Günstigste Microsoft Office Plus 2013 32 bit
Όσοι μπήκαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης (ministryofjustice.gr) έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Οι γνωστοί “Anonymous”, η ομάδα hackers που δρούν απο μόνοι τους και προσπαθούν αλλάξουν τα πράγματα με τον δικό τους, “ξεχωριστό τρόπο” και μάχονται κατά του κατεστημένου, είχαν μόλις χτυπήσει την σελίδα, την είχαν αλλάξει και στην θέση του κανονικού interface, έβαλαν ένα δικό τους βίντεο και κάποια μηνύματα. Μέσα σε αυτά οι Anonymous εξήγησαν τους λόγους της επίθεσης και βρίσκονται σε θέση να μπορούν να καταστρέψουν και να επιτεθούν όποτε θέλουν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ και ελληνικά Υπουργεία. Μιλούν για προδοσία της κυβέρνησης προς τον λαό, οτι ο λαός πρέπει να βγαίνει μπροστά και όχι οι κυβερνήσεις και οτι είναι άδικο στη χώρα που γεννήθηκε ουσιαστικά η Δημοκρατία, να την σκοτώνουμε χωρίς λόγο. Δείτε τί έγραψαν στα μηνύματα τους.

Purchase filemaker pro 11 advanced mac
“Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ , έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ TV κτλ) ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ. Είμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι ΜΟΝΟ η ΑΡΧΗ.Το www.ministryofjustice.gr είναι μόνο ένα παράδειγμα από το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε!”

Adobe Dreamweaver CS5 64 bit download
«Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα εσείς τη σκοτώσατε. Ο λαός σας, σας μισεί κι εσείς τους κοιτάζετε και δεν κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη θέληση του ελληνικού λαού, επιβάλατε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και αφήσατε τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά. Πληρώνουν τα λάθη των κυβερνήσεών τους και κάνατε τους ξένους να τους μισούν (τους Έλληνες) για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή! Η Αστυνομία εκμεταλλεύεται την εξουσία της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν για δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν ενάντια σε εσάς που δε θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου (…) Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε… Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται το λαό»

Where to buy Parallels Desktop 9 software
Δείτε και το βίντεο που έχουν αναρτήσει απο τις 31 Ιανουαρίου στο Youtube. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης προσπαθεί αυτή τη στιγμή να μαζέψει τα κομμάτια του. Αλήθεια, τόσα κονδύλια για πληροφοριακά συστήματα, συστήματα ασφαλείας κτλ. πού είναι; 🙂

Discount Autodesk AutoCAD 2010 32 bit software
Στο στόχαστρο των Anonymous το υπ. Δικαιοσύνης από babisflou


 • spit21

  Buy Intuit QuickBooks Ent 2015 32 bit
  Τους έπιασαν κανονικά στον ύπνο..!!
  Ξυπνάνε μόνο για να ψηφίσουν νέους νόμους κ χαράτσια!

 • Pavlos

  Discount Solidworks 2010 Premium oem
  Μήπως να προσλαμβάναν κ εμένα στο υπουργείο να δουλεύω? Είναι πολύ ωραία να σε πληρώνουν για να κοιμάσαι και να χυπνάς μόνο για να ρίξεις απο καμιά πασιέντζα

  • nikos4s

   θα ερθω και εγω για βοηθεια ειναι πολυ κουραστικη αυτη η δουλεια