Τα Angry Birds έρχονται (και) στο Facebook !

Marinos 06/03/2011 0
Τα Angry Birds έρχονται (και) στο Facebook !

Purchase Autodesk Inventor Professional 2015 32 bit oem, Microsoft visual studio test professional 2010 32 bit
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει με αυτό το παιχνίδι. Πρώτα εμφανίζεται στο iPhone, ο κόσμος τρελένεται, συνεχίζει και γίνεται port στο Android, αμέσως μετά σε Palm και Nokia, συνεχίζουν και βγαίνουν διάφορες παραλλαγές του παιχνίδιού, έρχεται στο PC, στο PSP/PS3 και τελευταία μεταπηδά ακόμη και στο Windows Phone 7! Αυτό δεν είναι τίποτα βέβαια γιατι αυτή τη στιγμή που μιλάμε φτιάχνεται η κινηματογραφική ταινία (!) της μεγάλης επιτυχίας της Rovio αλλα ακόμα και animated σήριαλ, επίσης και μία 3D έκδοση του παιχνίδιού που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Discount Xilisoft HD Video Converter 6, Microsoft Word 2016 best price
Πίσω απο όλα αυτά όμως, υπάρχει ένας θρόνος και ο θρόνος γράφει Facebook και πίσω απο αυτό το θρόνο γράφει “το μεγαλύτερο social network στον πλανήτη”. Λέτε η Rovio να μην χτυπούσε εκεί; Ο CEO της Rovio, Mikael Hed δίνει την απάντηση σε αυτό :

Microsoft Office Outlook 2007 64 bit software, Buy Autodesk AutoCad MEP 2012 software
“…the immensely popular Angry Birds game is coming to Facebook next month with completely new aspects to it that just haven’t been experienced in any other platform.”

Where can I buy Adobe Creative Suite 4 Design Premium oem, Best price GibbsCAM 2014 64 bit
Είπατε κάτι; Μερικές φορές η ιδέα για να βγάλεις δισσεκατομμύρια είναι τόσο απλή όσο η σύλληψη της ιδέας ενός πολέμου birds VS. pigs … τόσο απλό!

Μάλιστα στο Facebook υπάρχει ήδη μία σελίδα που εφόσον την κάνεις Like απο εκεί και πέρα θα δέχεσαι όλες αυτές τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το Angry Birds for Facebook. Eνημερωτικά να πώ πως ήδη έχουν κάνει Like τη σελίδα 1.300.000 άνθρωποι. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει αν κάτσεις και το σκεφτείς.

[via]