Το 83% των Android fans χρησιμοποιούν Android 2.x, εσύ;

Marinos 02/12/2010 0
Το 83% των Android fans χρησιμοποιούν Android 2.x, εσύ;

Cheapest Adobe InCopy CS5 oem, Best price One Periodic Hand Off! 2 mac 64 bit
Το Android, το λειτουργικό της Google για “έξυπνα κινητά” γνωρίζει μία μεγάλη ανοδική πορεία στις προτιμήσεις των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η απλότητά του, η ταχύτητα του, το Android Market και η μεγάλη γκάμα κινητών τηλεφώνων που το υποστηρίζουν που το κάνουν τόσο δημοφιλές.

Buy Autodesk AutoCAD Structural Detailing 2014 32 bit, Kaufen Sie Autodesk AutoCAD Plant 3D 2011
Μέσα σε μερικά χρόνια, το Android έχει αλλάξει πολλά “κοστούμια” αλλα τα τελευταία που μένουν ζωντανά, είναι οι εκδόσεις 1.5 έως και την 2.2 (που είναι η τελευταία), ποιές όμως είναι οι πιό δημοφιλείς? Σύμφωνα με μέτρηση που έγινε τις δύο τελευταίες εβδομάδες μέσω του Android Market, το 83% των χρηστών που έκανε login είχε μία απο τις τελευταίες εκδόσεις, δηλαδή την Eclair (Android 2.1) και την Froyo (Android 2.2). Μετά και απο τα μαζικά upgrade που έκανε και η Sony Ericsson με τα XPERIA Χ10 και Χ8, σίγουρα ο αριθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ένα. Το Android ήρθε για να μείνει και όπως φαίνεται κερδίζει ακόμα περισσότερους οπαδούς μέρα με τη μέρα.

Buy Camnetics Suite 2016 32 bit, Cheapest Intuit QuickBooks for Mac Desktop 2015
Αλήθεια εσύ, τί έκδοση χρησιμοποιείς; Μπορείς να αφήσεις το σχόλιο σου συμπληρώνοντας το όνομα και το email σου στην περιοχή σχολίων. 😉

[via]