Νέο Android Jelly Bean 4.3, όλα τα νέα χαρακτηριστικά!

Marinos 25/07/2013 0
Νέο Android Jelly Bean 4.3, όλα τα νέα χαρακτηριστικά!

Cheap Microsoft Office Publisher 2010 32 bit oem, Buy cheap adobe premiere pro cs4
Μπορεί η Google να μην ανακοίνωσε το Android 5.0 όπως πολλοί περίμεναν, όμως τα νέα ήταν ούτως ή άλλως καλά με την έλευση της νέας έκδοσης του Android στην Jelly Bean 4.3. H νέα έκδοση φέρνει λίγα και καλά νέα χαρακτηριστικά κάνοντας καταρχήν εύκολη την διαχείριση πολλαπλών χρηστών. Με αυτή τη δυνατότητα τα μέλη μίας οικογένειας θα έχουν ο καθένας το δικό του προφίλ και ανάλογα με τα δικαιώματα του κάθε χρήστη ο καθένας ξεχωριστά θα έχει τις δικές του ρυθμίσεις αλλά και παραμετροποιημένες προσβάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με websites που θα μπορεί να επισκέπτεται, με το αν θα μπορεί να κατεβάζει νέες εφαρμογές αλλά και τί εφαρμογές θα μπορεί να τρέχει. Φυσικά αυτό θα βοηθήσει κατα κάποιο τρόπο το Parental Control για τα μικρά παιδιά οπου πλέον δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα το tablet.

Cheap Microsoft Office Project Standard 2010 32 bit, Discount Microsoft SQL Server 2008 Enterprise oem
Απο εκεί και πέρα το Android Jelly Bean 4.3 φέρνει την δυνατότητα Bluetooth Smart που βοηθάει στην λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας της συσκευής, OpenvGL ES 3.0 για ακόμη καλύτερα γραφικά ενώ φέρνει κάποια χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εισαγωγή κειμένου στις συσκευές tablet και smartphones ακόμα πιό εύκολη.

How to buy Autodesk 3ds Max 2011 64 bit software, Discount Artlantis Studio 5 64 bit
Άμεσα, το update για την έκδοση Jelly Bean 4.3 διατίθεται στα Google Nexus 4, 7 και 10 και θα ακολουθήσουν και άλλες χωρίς όμως να ξέρουμε ημερομηνίες.