Το 1,6% μόνο έχει εγκατεστημένο το ICS 4.0. So f*cking what?

Marinos 28/03/2012 0
Το 1,6% μόνο έχει εγκατεστημένο το ICS 4.0. So f*cking what?

Cheap Microsoft Office Excel 2007 32 bit oem, Buy Symantec PCAnywhere 12.5 64 bit
Διαβάζοντας τα νέα σχετικά με τους αριθμούς “απορρόφησης” του νέου λειτουργικού της Google, του Ice Cream Sandwich (Android 4.0) βρέθηκα μπροστά σε αυτό που απλά…περίμενα. Το 1.6% των Android συσκευών εκεί έξω (και όταν λέω εκεί έξω εννοώ παγκοσμίως) έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού για smartphones. Ε και; Είναι εντελώς φυσιολογικό να γίνει αυτό. Το Android είναι ένα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ λειτουργικό που οι περισσότερες πλέον εταιρίες το χρησιμοποιούν και κατασκευάζουν συσκευές για αυτό. Λογικό είναι οτι το hardware ποικίλει απο εταιρία σε εταιρία και απο συσκευή σε συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναβαθμιστεί το σύνολο των Android smartphones συνολικά. Απλά μαθηματικά.

Cheap Microsoft Office 2007 Home and Student 32 bit software, Cheapest Adobe Acrobat XI Standard software
Το ξέρουμε απο την αρχή της γέννησης του Android πως σαν λειτουργικό έχει την ιδιαιτερότητα να “μεγαλώνει” αργά (τουλάχιστον σε αριθμούς εγκατάστασης γιατι σε εκδόσεις μια χαρά -και γρήγορα- μεγαλώνει). Το τί δίνει η Google στον κόσμο το ξέρουμε και αυτό. Δίνει ένα διάπλατα ανοιχτό λειτουργικό και αφήνει τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει με αυτό, να εγκαταστήσει ό,τι γραφικό περιβάλλον θέλει και γενικότερα να το κόψει και να το ράψει ο καθένας στα μέτρα που θέλει, ένα λειτουργικό με ταχύτητα και ποικιλία.

Discount Autodesk 3ds Max 2016 64 bit, Best price Autodesk Building Design Suite Premium 2015 32 bit
Αυτά, γιατι διάβασα αρκετές “ομορφιές” στην ελληνική (και όχι μόνο) blogόσφαιρα οπου τα διάφορα fanboys της Apple έτρεξαν γρήγορα γρήγορα να συγκρίνουν το ρυθμό ενημέρωσης του iOS (για το iPhone,iPad, iPod touch κ.ο.κ.) με αυτό του Android και να πανηγυρίσουν το 61% των iDevices που έχουν ενημερωθεί στην έκδοση 5.1 αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Nαι, αλλα μην ξεχνάτε ρε παιδιά πως όταν μιλάμε για iPhone μιλάμε για ένα και μόνο κινητό (άντε και 2-3 ακόμα, τα παλαιότερα μοντέλα της Apple) και ίδιο (άντε και παραπλήσιο) hardware. Αλλα το σπουδαιότερο είναι πως μιλάμε για ένα open λειτουργικό και ένα κλειδωμένο λειτουργικό οπότε νομίζω πως κάθε σύγκριση που προσπαθεί κάποιος να κάνει καταλήγει να φαίνεται πως συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.