Η Alienware στην Ελλάδα απο τα MULTIRAMA

Marinos 28/09/2010 0
Η Alienware στην Ελλάδα απο τα MULTIRAMA

Buy Avid Media Composer 6 mac oem, Corel DVD MovieFactory 6 PLUS software discount
Όταν ακούς Alienware τί σου έρχεται στο μυαλό; Εμένα πάντως μου έρχεται ένα και μόνο πράγμα, τα hardcore gaming pc’s με τα απίστευτα κομμάτια hardware, τα καλοσχεδιασμένα cases που μοιάζουν λές και κάποιος επαγγελματίας modder έχει φτιάξει, εκείνα τα PC που δεν υπολογίζουν κόστος, παρα μόνο επιδόσεις. Μέχρι τώρα λοιπόν αυτοί οι υπερυπολογιστές (της Dell πλέον) δεν υπήρχαν καν στην Ελλάδα και τώρα μπαίνουν στην Ελληνική Αγορά μέσω MULTIRAMA σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο και εν μέσω ΔΝΤ εποχής. Παράξενο; Ναι. Κι εγώ ξαφνιάστηκα μόλις άκουσα την είδηση, αλλα η αλήθεια είναι οτι και πάλι θα βρεθούν αγοραστές, αφου τα ολοκληρωμένα Gaming συστήματα της Alienware είναι μοναδικά στο είδος τους και έχουν μπεί πλέον βαθειά στο DNA του κάθε hardcore gamer που σέβεται τον εαυτό του. Και υπάρχουν πολλοί εδώ στην Ελλάδα.

Ακολουθεί και το σχετικό μπλα-μπλα απο τα MULTIRAMA :

Cheap Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium mac 32 bit software, How to buy Adobe Creative Suite 5 Production Premium
Τα θρυλικά Alienware της Dell, τα απόλυτα gaming notebooks και PCs παγκοσμίως έφτασαν πρώτα και μόνο στα MULTIRAMA!

Where can i buy Autodesk AutoCad Civil 3D 2012 software, Buy Autodesk AutoCAD Civil 3D 2011 software
Με σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής που αγγίζουν την τελειότητα, τα Alienware ανταποκρίνονται άψογα στις προκλήσεις όλων των σύγχρονων τίτλων παιχνιδιών, αποτελώντας το απόλυτο εργαλείο gaming.

Where to buy Corel Painter 12 32 bit, Where can I buy Autodesk Mudbox 2012 32 bit
Εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel Core i7, τις δυνατότερες κάρτες γραφικών και με κορυφαία ανάλυση οθόνης για απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες, τα Alienware είναι οι ιδανικοί υπολογιστές για να απογειώσουν το ρεαλισμό του gaming αλλά και να εξυπηρετήσουν παράλληλα τις απλές καθημερινές λειτουργίες του μέσου χρήστη, με άφθονο χώρο για φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία.

Παραμένοντας μπροστά από τον ανταγωνισμό και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και ειδικότερα του gaming, τα MULTIRAMA κατάφεραν για άλλη μία φορά να εδραιώσουν την πρωτοπόρα θέση τους στην αγορά.

MULTIRAMA Tech it Easy! Πάρτε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια σας και γίνετε εσείς κυρίαρχοι στο gaming!