5 χρόνια απο το πρώτο iPhone και η τρέλα συνεχίζεται

Marinos 02/07/2012 0
5 χρόνια απο το πρώτο iPhone και η τρέλα συνεχίζεται

Blackmagicdesign DaVinci Resolve 7 mac 64 bit download, Cheapest FileMaker Bento 3 mac 32 bit software
5 χρόνια πέρασαν απο τότε που η Apple, στις 29 Ιουνίου του 2007 παρουσίαζε το πρώτο iPhone της ιστορίας της. Σήμερα, το iPhone έχει κατακλύσει της αγορές, έχει κάνει τρελά ρεκόρ πωλήσεων και έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

Cheap Autodesk Inventor 2016 32 bit, Cheap Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium software
Η ComScore, εταιρία που σχετίζεται με μετρήσεις και έρευνες, θέλησε να αποδώσει τις πωλήσεις του iPhone μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια και να τα παρουσιάσει σε μία εικόνα. Σε έναν πίνακα στατιστικών που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι χρήστες μετρούνται σε εκατομμύρια και οι κατηγορίες ανα μοντέλο iPhone χωρίζονται με διαφορετικό χρώμα. Μπορεί ο καθένας να δεί με ποιό τρόπο αντέδρασε ο κόσμος απέναντι στο iPhone αγκαλιάζοντάς το απο την πρώτη στιγμή.

Cheapest Autodesk InfraWorks 2015 oem, Autodesk Navisworks Simulate 2015
Είναι φοβερή μάλιστα η κατακόρυφη καμπή εκεί ανάμεσα στο iPhone 3GS και το iPhone 4, το πρώτο iPhone με Retina Display και ο κατακόρυφος ρυθμός αύξησης των iPhone users μέχρι το iPhone 4S. Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα 3/4 των iPhone Users κρατούν στο χέρι ένα iPhone 4 ή iPhone 4S. Θα αναρωτιέστε αν το πρώτο μοντέλο του iPhone (που παρουσιάστηκε το 2007) χρησιμοποιείται ακόμη απο κάποιους, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν το 2% απο όλους τους iPhoners έχουν ακόμα ένα iPhone πρώτης γενιάς χωρίς Siri και τα υπόλοιπα καλούδια που έδωσε η Apple στους χρήστες της.

Adobe Creative Suite 5.5 Design, Cheap Kolor Autopano Giga 3 software
Μέσα απο αυτή την εικόνα, μπορείτε να δείτε την μεγάλη επιτυχία του οράματος του Steve Jobs, ένα στοίχημα, ένα project με την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της εταιρίας απο το Cupertino.

[via]