Πικάντικες αποκαλύψεις για το Android 3.0 “Gingerbread”

Marinos 01/07/2010 0
Πικάντικες αποκαλύψεις για το Android 3.0 “Gingerbread”

Purchase Panic Unison 2 mac 64 bit software, Cheap Smith Micro Poser Pro 2014 64 bit software
Νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο λειτουργικό της Google (για smartphones) ήρθαν στο φώς απο ποιόν άλλο, τον “Deep Insider” Eldar Murtazin του mobile-review.com. Μέσα απο την πολύ καλή μετάφραση του Unwiredview.com μπορούμε να περιμένουμε το νέο Android OS μέσα στον Οκτώβριο του 2010 και με τα πρώτα smartphones με προεγκατεστημένο το Android 3.0 να έρχονται μέσα στον Νοέμβριο/Δεκέμβριο του ‘2010.

Günstige Autodesk MotionBuilder 2015 oem, 1Click DVD Movie 3 32 bit best price
Τα νέα αυτά high-end smartphones θα είναι κομματάκι “θηρία” μιας και τα requirements της Google για το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι αυστηρά και πάνω απο όλα δυνατά.

Buy Adobe Acrobat X Pro 64 bit, Purchase Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium
Με αυτό εννοώ, πως αν θέλει ένα smartphone να πάρει όλη τη μαγεία του Android 3.0 Gingerbread θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1Ghz επεξεργαστή, 512ΜΒ μνήμη, 3.5” οθόνη και για αναλύσεις της τάξης 1,280 x 760 τουλάχιστον 4″ οθόνη ή και μεγαλύτερη.

Buy Avid Media Composer 5 software, Autodesk Inventor 2016 oem
Τα στοιχεία αυτά μας κάνουν να ονειρευόμαστε απίστευτα animation στα κινητά μας, φανταστικά transitions στα μενού μας και gaming που θα φτάνει πάνω απο τα όρια που ξέραμε μέχρι σήμερα. Για video, η 720p ανάλυση θα είναι must, και πλέον θα μπορείς να χαίρεσαι τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές σε high definition οπτική πανδαισία και να μαζεύεις άνετα το σαγόνι σου απο το πάτωμα.

Η Google αναμένεται να κρατήσει δύο κατηγορίες “smartphone-androided phones”, και να τις χωρίσει σε Android 2.1-2.2 “Froyo-based” (που θα καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα των mainstream smartphones και θα δίνει στην HTC, Motorola και σε άλλες εταιρίες έδαφος ωστε να δημιουργήσουν το δικό τους UI) και σε Gingerbread κατηγορία οπου εκεί θα γίνεται μάχη high-end γιγάντων.